VLECHTEN met snoeihout

Zaterdag 15 november 2014


Café Courgette organiseert  in samenwerking met de gemeente Herne en met steun van de intercommunale Haviland en de provincie Vlaams-Brabant een workshop “afsluitingen  met snoeihout”.

Deze workshop vindt plaats op zaterdag 15/11/2014 van 09.30 uur tot 12.30 uur in de tuin van het Dominicanessenklooster te Herne. De workshop wordt begeleid door Jan Godemont, medewerker van de campagne ‘kringlooptuinieren’.

Tijdens deze workshop leer je de basisprincipes en aandachtspunten voor het maken van mooi tuinvlechtwerk en de bouw van een takkenwal.  De workshop is meer dan een les, het is een actieve gelegenheid om een steentje bij te dragen aan de uitstraling van deze histiorische  lokatie. Het resultaat van deze workshop zal - als het goed is – blijven staan.

Zin om iets  te leren en ook niet bang om samen met een groep deze mooie plek mee vorm te geven ? Schrijf dan zeker in!

Praktisch: 

Locatie: Kloostertuin te Herne, Heilige Geeststraat 22, Herne.
Datum en uren:  zaterdag 15 november  Ontvangst met koffiekoek vanaf 9.00u . Om 09u30 begint de workshop, die rond de middag eindigt. Wie nog ter plaatse wenst te picknicken, neemt zijn brooddoos mee!
Meenemen:  Warme werkkledij, aangepast schoeisel en een gewone handsnoeischaar.

Inschrijven

Om er een aangename workshop van te maken is het aantal deelnemers  beperkt tot 12.
Inschrijven is verplicht voor 7/11/2014
. 

Dit kan door een mailtje te sturen naar afvalpreventie@haviland.be of te bellen naar 02/3341755.

Vermeld steeds uw telefoonnummer zodat we u kunnen bereiken mocht de workshop wegens omstandigheden niet kunnen doorgaan.Geen opmerkingen:

Een reactie posten